5 timer i Teams:
Fem online workshops, der giver dig den bedste start med Microsoft Teams

Er din organisation begyndt at bruge Microsoft Teams eller skal I til det? Så kan “5 timer i Teams” hjælpe jer godt i gang.

Det er et forløb med fem online sessioner der skræddersyes til din organisation, så I sikrer en god brug af jeres nye samarbejdsplatform. I får praktisk viden og hands-on erfaring koblet med strategi for jeres samarbejde samt en konkret samarbejdskontrakt for hver session.

Forløbet indeholder sessioner indenfor hhv. kommunikation i teams, møder, filer, planner og de mere avancerede værktøjer som såsom Power Automate. På billedet nedenfor kan du se, hvilke emner, der vil blive gennemgået i hver session.

Sessionerne giver jer mulighed for at afprøve de konkrete tips i et demo Team, samt optimere jeres eget set-up. I går derfor fra sessionerne med en håndgribelig optimering og en fælles samarbejdskontrakt med letforståelige guidelines.

Hvad indeholder forløbet?

  • 5 x 1-times skræddersyede sessioner med hands-on kommunikation.
  • Introduktionsmøder
  • Al kommunikation og feedback

Forløbet er for grupper af 5-8 personer for at sikre, at deltagerne får størst muligt udbytte af at være med.

Booking

Ønsker du at booke 5 timer i Teams-forløbet eller har du spørgsmål til det? Så kontakt os via knappen nedenfor.

Når du kontakter os, accepterer du vores privatlivspolitik. Du accepterer desuden at dine kontaktoplysninger deles med WorkWays.

Hvem møder du?

Workshoppen laves i samarbejde med WorkWays, der er Microsoft service adoption specialist og dermed anerkendt af Microsoft for at sikre, at virksomhederne de hjælper får størst mulig forretningsmæssig værdi af de værktøjer, der implementeres.

Workshop 5 timer i Microsoft Teams

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.