Arrangementer

Her på siden kan du se en oversigt over vores arrangementer. Der kan både være åbne arrangementer, du kan tilmelde dig, og arrangementer, der holdes i din virksomhed og skræddersyes til dit og dine kollegaers behov.

Miralix ERFA-dag
forår 2023

https://www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix_ERFA-dag2.jpg

Til foråret holder vi endnu en ERFA-dag for kundeservicechefer, borgerservicechefer og lign. med ansvar for såvel gode serviceoplevelser som forretningsudvikling. Dato og program offentliggøres her, når det er endeligt på plads.

Miralix teknisk kundedag
forår 2023

Miralix View workshop

Til foråret holder vi endnu en teknisk kundedag for IT-chefer, IT-administratorer, IT-supportere og lign., som til dagligt arbejder med den tekniske side af Miralix-løsningen. Dato og program offentliggøres her, når det er endeligt på plads.

Telefonisk kundeservice
kursus

Tag på kursus i telefonisk kundeservice med Miralix og PeopleTeam

Lær metoder og teknikker til proaktiv og tillidsskabende kommunikation over telefonen. Kurset holdes hos jer og skræddersyes til dig og dine kollegaer.

Service excellence
kursus

Arrangementer: Kurser, workshops og kundedage fra Miralix

Lær hvordan du rykker din kundeservice fra god til fremragende og gør dine kunder til ambassadører. Kurset holdes hos jer og skræddersyes til dig og dine kollegaer.

Kursusforløb: 5 timer i
Microsoft Teams

Miralix Microsoft Teams kursus

Få den bedste start med Microsoft Teams igennem dette skræddersyede forløb med 5 online workshops.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.