Miralix Online:
Cloud hosting af din Miralix-løsning

Cloud hosting – også kaldet hosting i skyen – er det oplagte valg, hvis du gerne vil slippe for at drifte og vedligeholde din organisations Miralix-løsning. Det kan være fordi det er tidskrævende og du har andet, du hellere vil bruge din tid på. Eller fordi du gerne vil undgå de investeringer i hardware, der er nødvendige, hvis løsningen installeres on-premise.

Med cloud hosting hos os, bliver din Miralix-løsning hosted i skyen via Miralix Online. Vi varetager al drift og vedligeholdelse, så du kan slappe af og fokusere på dine kerneopgaver.

Da vi selv har udviklet Miralix-løsningen helt fra bunden, er vi uden tvivl de bedste til at sikre, at den bliver driftet ordentligt.

Vælger du cloud hosting via Miralix Online, leverer vi vores applikationer til din organisation via lukkede kredsløb og har driftsansvaret for den centrale del af løsningen. Det betyder, at du kan bruge dine ressourcer der, hvor det giver mest værdi for organisationen.

Miralix Online understøtter Ren Mobil-løsninger, hvor alle opkald i organisationen besvares via medarbejdernes mobiltelefoner.

Med vores Miralix SIP Gateway understøtter vi desuden både softphones og bordtelefoner, så du frit kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

En væsentlig fordel ved at vælge Miralix Online cloud hosting er, at løsningen er skalerbar. Det betyder, at den kan bruges uanset om din virksom er stor eller lille. Det betyder samtidigt at den nemt kan tilpasses, hvis du får brug for mere eller mindre serverplads.

Med Miralix Online kender du din organisations omkostninger til drift og vedligehold på forhånd. Du kommer i gang uden store investeringer i hardware og betaler kun for det, du har brug for.

Det er en fleksibel løsning med høj sikkerhed og daglig back-up, så systemet hurtigt kan genoprettes i tilfælde af nedbrud. Skulle du få brug for hjælp, kan du kontakte vores helpdesk, uanset hvornår behovet opstår – også om aftenen, i weekender og på helligdage.

Relevante produkter, når du vælger cloud hosting:

Miralix Office Operator

Få overblik med vores professionelle omstillingsbord.

Miralix Desktop Agent

Hold overblik og besvar opkald via vores kontaktcenter-klient.

Miralix Desktop Agent Lite

Kontaktcenter-funktionalitet til medarbejdere, der kun skal indgå i én telefonkø

Miralix Supervisor Add-on

Se og ændr i opsætninger for din Miralix-løsning.

Miralix Desktop

Få adgang til telefonbogen og mulighed for at modtage opkald på softphone eller mobil.

Miralix Core Access License

Få statusvisning og andre populære KontaktCenter-funktioner.

Miralix Core Access License Lite

Få adgang til populære KontaktCenter-funktioner.

Miralix Go

Deltag i køer og modtag opkald, uanset hvor du befinder dig

Miralix VoIP Endpoint

Foretag opkald på softphone eller SIP-telefon via virksomhedens netværksforbindelse.

Miralix View

Få statistik over virksomhedens kaldsflow og performance.

Hosted direct routing til Teams

Integrer virksomhedens telefoni i Teams, så I kan lave og modtage opkald i platformen.

Miralix Wallboard

Synliggør afdelingens performance i øjeblikket.