Miralix Core Access License:
Få statusvisning og andre populære KontaktCenter-funktioner

Miralix Core Access License er en systemlicens, der giver adgang til den grundlæggende funktionalitet i vores kontaktcenter – bl.a. skills, opkaldsroutning, callback og meget mere. Det er med andre ord ”motoren” i vores løsning, der gør det muligt at håndtere jeres kundekontakt intelligent, skabe bedre serviceoplevelser og få mere effektive medarbejdere.

Miralix Core Access License giver adgang til at oprette et ubegrænset antal køer at forskellige type. Det gælder både distributionskøer og plukkekøer til opkald, opgaver og chat. Derved kan I bygge jeres løsning, så den understøtter jeres arbejdsdag og kundeservice bedst muligt.

Licensen gør det også muligt at søge kollegaer frem og se deres tilgængelighed på tværs af kontaktcenter-løsningens forskellige klienter; Miralix Office OperatorMiralix Desktop eller Miralix Go.

Tilgængeligheden kan vises via status fra noter, mobiltelefon, lokalnummer, kalender, opgaver, web chat og Microsoft Teams eller Skype for Business. Statusvisningen gør det nemt at se hvor og hvornår dine kollegaer kan kontaktes, så du slipper for spildtid ved forgæves opkald.

Med Miralix Core Access License kan du skalere din arbejdsplads’ kontaktcenterløsning, så den følger jeres udvikling.

https://www.miralix.dk/wp-content/uploads/Statusvisning_i_Miralix_Go-1.png

Statusvisning i Miralix Go.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.