EventsMød Miralix på Digitaliseringsmessen 2019

https://i0.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/miralix-paa-digitaliseringsmessen-2018.jpg?fit=1200%2C800&ssl=1

Et overflødighedshorn af digitale løsninger, der kan skabe værdi for din arbejdsplads. Det er hvad du kan opleve, når Digitaliseringsmessen igen løber af stablen til oktober.

I al beskedenhed synes vi selvfølgelig at de mest spændende af slagsen er vores kundeserviceløsninger med KontaktCenter og omstillingsbord, men der er også mange andre spændende virksomheder at besøge og blive inspireret af.

Som noget nyt strækker Digitaliseringsmessen sig i år to dage; Dag 1 er for offentlige politikere, ledere og medarbejdere, og her er fokus på digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.

Dag 2 er for ledere og medarbejdere fra såvel store som små virksomheder, der gerne vil have overblik over – og indsigt i hvilke digitaliseringsmuligheder der er for det private erhvervsliv.

Vi er med begge dage og vi glæder os til massevis af spændende og gode snakke.

Skal du med?

Så kig endelig forbi vores stand og hør, hvordan vores løsninger kan løfte din arbejdsplads’ service til borgere og kunder – og bl.a. give dig skræddersyede statistik-rapporter, der giver dig det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med udarbejdelse af vagtplaner, bemanding m.m.

Vi håber, at vi ses på Digitaliseringsmessen 2019.

Tid og sted:

Torsdag den 3. oktober og fredag den 4. oktober i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense.

Læs om Digitaliseringsmessen for det offentlige her >
Læs om Digitaliseringsmessen for erhvervslivet her>

Miralix sikrer intelligent håndtering af kundekontakt og gør det nemt at give god kundeservice

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Miralix A/S er Microsoft Gold Communications Partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.