Drift og assistance
på jeres Skype for Business-løsning

Konsulent-hjælp på timebasis eller via en service-aftale

Har du brug for assistance i forbindelse med din Skype for Business-løsning, så står vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig.

Vi er Microsoft Guld-partnere indenfor application development og har derfor stor erfaring med Microsofts systemer, herunder også Skype for Business.

Du vælger selv, hvordan du gerne vil have hjælp:

Du kan tilkøbe konsulenthjælp på timebasis, f.eks. med fejlsøgning og opsætning af løsningen. Det kan du uanset om din løsning er placeret hos os, on-premise hos dig eller hos en ekstern hosting-partner.

Du kan også vælge en management-aftale og lade os stå for opsætning af certifikater m.m. samt administration af din løsning. Management-aftalen er udviklet specielt til dig, der foretrækker at kende dine omkostninger til drift og assistance på forhånd.

Du kan både gøre brug af management-aftalen hvis din løsning er on-premise, hos en ekstern hosting-partner eller hvis vi står for hele løsningen.

Bemærk: Uanset om du vælger at få assistance på timebasis eller igennem en management-aftale, står du altid selv for køb af licenser til Skype for Business.

https://i2.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix-til-Skype-for-business.png?fit=407%2C351&ssl=1
Få værktøjet til at give god kundeservice med Miralix

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

https://i0.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix_er_Microsoft_Gold_Partner.png?resize=300%2C111&ssl=1

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.