Miralix Host Monitor:
Automatisk overvågning af
din on-premise løsning

Ligger din Miralix-løsning på en on-premise server og vil du gerne være sikker på, at den har de bedste forudsætninger for at køre optimalt, så kan Host Monitor hjælpe.

Host Monitor er en applikation, som automatisk overvåger det hardware og software, der ligger til grund for din Miralix-løsning. Den gør opmærksom på fejl og evt. parametre, der kan få betydning for driften af din løsning. Med dynamisk information direkte til Miralix’ helpdesk, begrænses nedetid til et absolut minimum.

Host Monitor overvåger din løsning døgnet rundt og viser løsningens status på en storskærm i vores helpdesk, så vi hurtigt og proaktivt kan gribe ind, hvis der registreres uregelmæssigheder. Det betyder, at du får ro i sindet og kan slippe bekymringer om din løsning.

Vælger du Host Monitor, er sikkerheden i top: Din server forbindes til Miralix via en krypteret forbindelse, som skal godkendes i din firewall.

Miralix Host Monitor: Automatisk overvågning af Miralix kontaktcenter-løsning

Vælg Miralix Host Monitor og nyd følgende fordele:

Tryghed og ro i sindet

– fordi vi varetager fejlretning på din on-prem server.

Proaktiv service

–  så fejl opdages i tide.

Overvågning 24/7

– så fejl og uforudsete udfordringer kan behandles hurtigst muligt.

Høj sikkerhed

Al data sendes via en krypteret forbindelse.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.