Miralix Hosted Direct Routing:
Flyt jeres telefoni ind i Microsoft Teams-platformen

Få telefoni i Teams, så jeres kommunikation er samlet ét sted

Ønsker du at bruge Microsoft Teams som telefoniplatform i din virksomhed, er det muligt med hosted direct routing fra Miralix.

Hosted direct routing betyder, at din virksomheds telefoner lægges ind som applikation i Microsoft Teams, så du og dine medarbejdere kan håndtere opkald i Teams-platformen. Du vælger selv, hvilken operatør du vil bruge.

Hosted direct routing betyder også, at din Teams-løsning bliver leveret som cloud hosting via Miralix Online.

Vil du gerne have kontaktcenter-funktionalitet og mulighed for at styre din virksomheds kundekontakt intelligent, kan du vælge en integreret Miralix-løsning til Teams. Ønsker du blot simpel telefoni via Teams-platformen, så vælg hosted direct routing.

Miralix Direct Routing til Microsoft Teams er det oplagte valg til dig, der overvejer at flytte virksomhedens telefoni ind i Microsoft Teams og som gerne vil undgå selv at skulle drifte og vedligeholde jeres Teams-løsning. For med telefoni i Teams igennem Miralix, placeres jeres løsning i Miralix Online.

Det sikrer, at I får høj sikkerhed: Vi leverer nemlig din virksomheds certified session border controller (SBC), som muliggør opkald via Teams, via lukkede kredsløb og sørger desuden for daglig back-up.

Det gør samtidig at du altid kender din virksomheds omkostninger til drift og vedligehold, så det kun er den evt. udgift til din operatør, der vil kunne variere.

Skal vi hjælpe dig med at få telefoni i Teams?

Som Microsoft Gold Partner indenfor Communications, har Microsoft anerkendt os som en værdifuld samarbejdspartner, der lever op til deres højeste krav til implementering af bl.a. Teams.

Det er din sikkerhed for en løsning, der er sat op på den mest hensigtsmæssige måde. Og det betyder, at vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig og din virksomhed godt i gang med telefoni i Teams.

Hvad kræver Microsoft Teams?

For en detaljeret beskrivelse af Teams og information om Microsofts krav, henviser vi blandt andet til Microsofts artikel: ”Cloud voice deployment

Vil du gerne læse en detaljeret beskrivelse af Office 365 Teams telefoni og informationer om licenskrav osv., henviser vi til Microsofts side om Voice Calling.

For de fleste kunder er de nødvendige licenser til direct routing inkluderet i Microsofts E5 licens. Alternativt kan du til E1- og E3-licensen tilkøbe et ”Telefonsystem ”-abonnement.

Hosted direct routing til Microsoft Teams

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.