Miralix Hosted Direct Routing:
Flyt jeres telefoni ind i Microsoft Teams-platformen

Ønsker du at bruge Microsoft Teams som telefoniplatform i din virksomhed, er det muligt med hosted direct routing fra Miralix.

Hosted direct routing betyder, at din virksomheds telefoner lægges ind som applikation i Microsoft Teams, så du og dine medarbejdere kan håndtere opkald i Teams-platformen. Du vælger selv, hvilken operatør du vil bruge.

Hosted direct routing betyder også, at din Teams-løsning bliver leveret som cloud hosting via Miralix Online.

Vil du gerne have kontaktcenter-funktionalitet og mulighed for at styre din virksomheds kundekontakt intelligent, kan du vælge en integreret Miralix-løsning til Teams. Ønsker du blot simpel telefoni via Teams-platformen, så vælg hosted direct routing.

Miralix Direct Routing til Microsoft Teams er det oplagte valg til dig, der overvejer at flytte virksomhedens telefoni ind i Microsoft Teams og som gerne vil undgå selv at skulle drifte og vedligeholde jeres Teams-løsning. For med telefoni i Teams igennem Miralix, placeres jeres løsning i Miralix Online.

Det sikrer, at I får høj sikkerhed: Vi leverer nemlig din virksomheds certified session border controller (SBC), som muliggør opkald via Teams, via lukkede kredsløb og sørger desuden for daglig back-up.

Det gør samtidig at du altid kender din virksomheds omkostninger til drift og vedligehold, så det kun er den evt. udgift til din operatør, der vil kunne variere.

Som Microsoft Gold Partner indenfor Communications, har Microsoft anerkendt os som en værdifuld samarbejdspartner, der lever op til deres højeste krav til implementering af bl.a. Teams.

Det er din sikkerhed for en løsning, der er sat korrekt op. Og det betyder, at vi har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig og din virksomhed godt i gang med telefoni i Teams.

Hosted direct routing til Microsoft Teams

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden