Infrastructure Engineer
til Miralix A/S

Til vores Infrastruktur team søger vi en erfaren Infrastructure Engineer, som vil være med til at flytte vores IT Infrastruktur til næste niveau.

Markedet for intelligente kunde- og brugeroplevelser vokser, og hos Miralix A/S er der fart på udviklingen af nye løsninger og det stiller krav til den underliggende IT infrastruktur.

Kan du bygge en sikker, effektiv og stabil IT Platform?

Vi er i fuld gang med at forberede vores infrastruktur til fremtidens behov, og vi er meget ambitiøse i forhold til, at tage næste generation af moderne infrastruktur i brug. F.eks. er vi ved at etablere en ny server platform, hvilket giver os mulighed for at gentænke måden at arbejde med deployment af servere og netværk. Vi har allerede gjort et stort arbejde for at scripte og automatisere vores infrastruktur, men også på den front har vi ambitioner om at blive endnu dygtigere – der har vi brug for din hjælp!

Du får derfor stor indflydelse på, hvordan og hvilke teknologier, vi skal arbejde med. Så hvad enten du brænder for container teknologi, klassisk server infrastruktur eller måske cloud services, så er der mulighed for at inddrage det i dit job hos Miralix.

”Vores evne til at bygge og vedligeholde infrastruktur effektivt er essentiel for Miralix, og derfor investerer vi i at anvende ny teknologi. Vi skal bl. a. i gang med en ny platform til vores infrastruktur baseret på VMware – det er altså en gylden mulighed for at gentænke måden, vi håndterer vores infrastruktur på.” Allan Riis, Head of IT & Compliance

Brænder du for IT Infrastruktur og Teknologi?

Som Infrastructure Engineer hos Miralix bliver du en del af et lille infrastrukturteam på 5 medarbejdere. Der er høj faglighed og anciennitet i teamet, så vi skal nok sørge for, at du får en god og grundig introduktion til Miralix. Vi arbejder tæt sammen i teamet og trækker meget på hinandens erfaring og kompetencer. Teamet planlægger desuden selv opgaver i sprints.

Vi søger en Infrastructure Engineer som:

 • Er klar på at indgå i et tæt team af virkelig dygtige specialister
 • Syntes ”Infrastructure As Code” er den helt naturlige beslutning til et nyt infrastruktur setup.
 • Har erfaring med grundlæggende IT infrastruktur (server, storage, netværk). Du behøver ikke være ekspert, men du skal forstå hvordan infrastruktur komponenterne hænger sammen.
 • Har mod på at tage ansvar for Miralix’s IT drift? Også når det er svært, og alle skal smide hvad de har i hænderne, for at løse et kritisk problem?
 • Kan arbejde selvstændigt med komplekse problemstillinger.
 • Ikke er bange for at agere IT supporter til huset, hvis Wifi’et driller, skærmen skal skiftes eller printeren bøvler.
 • Kan indgå i vores 2. level vagtordning (Rådighedsvagt ca. hver 4 uge).

Din baggrund

Det forventes, du har en relevant længerevarende IT-uddannelse som datatekniker, datamatiker, ingeniør eller tilsvarende. Du skal have 3-5 års erhvervserfaring med at bygge/vedligeholde server infrastruktur inkl. netværk, servere og storage.

Du har kendskab til de fleste af nedenstående områder:

 • Administration, Overvågning og Drift af IT infrastruktur
 • Scripting og automatisering (PowerShell eller lign.)
 • Virtualisering og Hypervisors (Hyper-V eller VMware)
 • Udarbejde teknisk dokumentation
 • Administration i M365 (herunder Defender produkter, Exchange, Teams osv.)
 • Windows Server teknologi
 • Infrastructure as Code (f.eks. Terraform, Ansible eller lign.)

En del af holdet

Miralix er en mindre virksomhed med højt humør og god energi. Selvom vi har været i branchen i 26 år, har vi bevaret en startup-kultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det betyder stor medbestemmelse og inddragelse af hver enkelt medarbejder, og hver og én gør en forskel.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT & Compliance, Allan Riis, på telefon 23203341 eller mail ar@miralix.com.

Send ansøgningen til ar@miralix.com.

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at få den sendt afsted allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

P.S.

Miralix ligger kun få minutters kørsel fra afkørsel 58 på E45.

Vi er et moderne hus med fokus på CI (Continuous Improvement), har det godt med hinanden socialt. Selvfølgelig har vi en virkelig god frokostordning, får en sund portion kage og har rigeligt med festlige fællesarrangementer.

Vi har derudover billig adgang til fitness og flere ESG/CSR initiativer bla. til at understøtte vores ISO14001 certificering.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.