Miralix InShare:
Deltag i køer og modtag opkald,
uanset hvor du befinder dig

Få en fleksibel arbejdsplads uden fastnettelefoner

Miralix InShare er en brugerlicens til Miralix’ KontaktCenter, som gør det muligt at deltage i virksomhedens telefonkø og omstille opkald via en app på mobiltelefonen. På den måde går din virksomhed aldrig glip af vigtige opkald, uanset om dine medarbejdere er på kontoret, i en anden afdeling, i bilen osv.

Miralix InShare kan enten bruges for sig selv; som del af en RenMobil-løsning; sammen med Miralix Office Operator, Miralix Desktop Agent og Miralix Desktop Agent Lite; sammen med Skype for Business eller andre telefonsystemer.

Miralix InShare er billigere end traditionelle fastnet-løsninger og giver samtidig dine medarbejdere fleksibilitet til at besvare opkald udenfor kontoret. Dermed udnytter du medarbejdernes tid bedst muligt og sikrer en høj svarrate på indkomne opkald.

Med Miralix InShare kan du nemt opdatere din status via app’en, så dine kollegaer kan se, om du er optaget eller tilgængelig.

Miralix InShare: Besvar kø-opkald fra dit KontaktCenter via din mobiltelefon

Vælg Miralix InShare og nyd følgende fordele:

Deltag i kø-opkald

– på mobiltelefonen, uanset hvor du er.

Se tilgængelighed

– Så du ved, om du kan kontakte en kollega.

Viderestil opkald

– til dine kollegaer med få tryk i app’en.

Opdater status

– via noter, der vælges på telefonen.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.