Integrationer:
Lad din Miralix-løsning samarbejde med dine andre systemer

Miralix’ åbne
REST API

Miralix API

Vi har udviklet et åbent REST API, som gør det nemt at få adgang til data om din arbejdsplads’ KontaktCenter-løsning og trække dem ud til behandling og præsentation i eksterne systemer.

Integration til
Microsoft Dynamics

Miralix integration til Microsoft Dynamics

Med integrationen kan du få Microsoft Dynamics til at udføre bestemte handlinger på baggrund af hændelser i Miralix’ KontaktCenter. Åben f.eks. en salgsordre eller søg en kontaktperson frem.

Integration til
Zendesk

https://i1.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix_integration_til_Zendesk_.jpg?fit=322%2C103&ssl=1

Med integrationen kan du få Zendesk til at udføre automatiske handlinger på baggrund af hændelser i dit Miralix KontaktCenter. Du kan f.eks. oprette en ny ticket og søge en kontaktperson frem.

Integration til
SAP

Miralix integration til SAP

Med integrationen kan du få SAP til at udføre bestemte handlinger på baggrund af hændelser i Miralix’ KontaktCenter. Du kan f.eks. lave automatiske opslag på kundekort i SAP, når et opkald besvares, og få adgang til relevante oplysninger om kunden. Du kan også ringe op til kontakter ved at trykke på et telefonnummer i SAP.

Integration til
Azure Service Bus

Miralix integration til Microsoft Azure Service Bus

Ved at integrere din Miralix KontaktCenter-løsning med Microsoft Azure via Azure Service Bus kan du få eksterne systemer til at udføre bestemte handlinger på baggrund af hændelser i KontaktCenteret.

Integration til
Selvbetjening.nu

https://i0.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix_integration_til_Selvbetjening_nu_fra_MadsVitus.jpg?fit=322%2C103&ssl=1

Med integrationen kan Selvbetjening.nu automatisk slå op, hvem der ringer ind og vise opkaldsinformation, når der modtages opkald i Miralix’ KontaktCenter. Du kan også omstille opkald eller se status for kollegaer.

Integration til
Annecto NPS

Miralix integration til Annecto Net Promoter Score

Med integrationen til Annecto Net Promoter Score kan du automatisk udsende loyalitets-surveys og indsamle NPS-målinger på baggrund af opkald, der er modtaget i dit Miralix KontaktCenter.

Integration til
Microsoft Teams

Miralix integration til Microsoft Teams

Få endnu mere ud af din Miralix-løsning ved at integrere den med Microsoft Teams. Udover KontaktCenter-funktionaliteten får du fildeling, videomøder, chat m.m.

Integration til
Skype for Business

https://i0.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix_integration_til_Skype_for_Business_.jpg?fit=322%2C103&ssl=1

Få endnu mere ud af din Miralix-løsning ved at integrere den med Skype for Business. Udover KontaktCenter-funktionaliteten får du fildeling, videomøder, chat m.m.

Integration til
Cisco

Miralix integration til Cisco

Overflyt dit eksisterende kontaktcentermiljø til Miralix KontaktCenter. Du bestemmer selv hvilket tempoet og du kan genbruge både Cisco bordtelefoner og softphones.

Integration til
Alcatel-Lucent

Miralix integration til Alcatel-Lucent

Udbyg Alcatel-Lucents kommunikationsplatform med et Miralix KontaktCenter og få bl.a. statusvisning og statistik om løsningen. Du kan fortsat bruge Alcatels bordtelefoner og softphones.

Integration til
Ericsson-LG

Miralix_integration til Ericsson-LG

Integrer din kommunikationsplatform med Miralix Office Operator og gør det nemt for dine receptionister at give god service. Du kan forsat bruge både Ericsson-LG bordtelefoner og softphones.

Integration til
NEC

Miralix integration til NEC

Integrer din NEC kommunikationsplatform med Miralix og få en fuld KontaktCenter-løsning med NEC som lydmedie og som den funktionelle platform til f.eks. bordtelefoner og lokalnumre.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.