Miralix Kundedag online
den 12. og 17. november

Vi vil rigtig gerne sikre, at vores kundedag er en god og tryg oplevelse for alle. Derfor har vi valgt, at vi denne gang holder arrangementet online. På den måde kan vi stadig samle folk fra hele landet, trods COVID-19.

Programmet er desuden kogt ned, så flere har mulighed for at være med, og du kan frit vælge, hvilken af de to dage du ønsker at deltage.

Program:

 • Kl. 10: Velkomst og siden sidst i Miralix
  Her kan du høre om de vigtigste ting, der er sket, siden vores kundedag.
 • Kl. 10:30: Nyt fra udviklingen
  Her kan du høre, hvad vi har arbejdet med i den seneste tid – bl.a. den mobil app vi barsler med i øjeblikket – og hvad vi har på tegnebrættet for den kommende tid.
 • Kl. 11.00: Input, spørgsmål og svar (valgfri)
  Her kan du komme med input og ønsker til udviklingen af fremtidens KontaktCenter samt få stillet dine sidste spørgsmål.

Vi forventer, at de første to punkter tager ca en time. Undervejs kan du stille og få besvaret dine spørgsmål via Q&A-sektionen.

Fordi vi ved, at mange af vores kunder har en masse gode spørgsmål og input til os, har vi valgt også at sætte tid af til spørgsmål til sidst i programmet.

Du vælger selv, om du deltager i denne del. Du er altså velkommen til at logge af ved tredje punkt, hvis du ikke har flere spørgsmål eller du f.eks. skal videre til en anden aftale.

Tid og sted

Kundedagene holdes:

 • Online torsdag den 12. november kl. 10-11.30
 • Online torsdag den 17. november kl. 10-11.30.

Tilmelding

Tilmelder du dig senest den 3. november, sender vi en lille hilsen til dig med posten.

Når du tilmelder du, accepterer du at modtage e-mails vedr. kundedagen. Du accepterer også, at dine oplysninger behandles af Webinarninja.com, som leverer den software, vi bruger til at holde arrangementet.

Du modtager en bekræftelse, når din tilmelding er registreret.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.