Vores tilfredse kunder

Vi hjælper allerede hundredvis af danske kunder – fra uddannelsesinstitutioner, kommuner, ministerier og styrelser til transportvirksomheder, detail- og grossistkæder, produktion- og servicevirksomheder, liberale erhverv m.m.

Nedenfor kan du se nogle af de kunder, der bruger vores kundeserviceløsning til at løfte og samle deres kommunikation. Vil du gerne have kontaktoplysninger på en referencekunde i din branche, er du meget velkommen til at kontakte os.
GLS
Ejner Hessel
Wûrth logo
Ishøj Kommune er kunde hos Miralix
VOLA er kunde hos Miralix
Sanistål
Rybners
DTU
Autohuset Vestergaard
3x34 Transport
UC-SYD
Bring

Udtalelser

Værktøjer til god og fleksibel service

Vi har siden 2008 haft Miralix som service partner og leverandør. Deres kommunikations platform har givet os de værktøjer, der gør det muligt at give en god og fleksibel service. Vi kan godt lide at være tæt på vores service partner og da Miralix selv udvikler deres software løsning, er det nemt at komme med ønsker til funktioner, som så hurtigt kan implementeres i nye versioner og i takt med den teknologiske udvikling.

John Lauersen
DTU

Systemet kører rigtig godt

Vi havde flere leverandører på tale, men valgte Miralix på grund af funktionaliteten og designet i applikationerne. Systemet kører rigtig godt, og vi er glade for de fordele det giver os i hverdagen. Hvis vi har behov for assistance, er hjælpen altid tæt på, og jeg er imponeret over, hvor hurtige og effektive de er hos Miralix.

Mette Lund Nielsen
TORMAX Danmark

Stor gavn af Miralix

I forbindelse med at vi skiftede til Skype for Business har vi haft stor gavn af Miralix omstillingen og kontaktcenteret, som understøtter SfB platformen optimalt.

Olav Andersen
Pressalit

Hele forløbet fulgte planen

Miralix har leveret vores ren mobil løsning med 450 brugere. Det tog kun en måned fra underskrift til løsningen var i drift og hele forløbet fulgte planen. Alle aftaler blev overholdt fra begge sider.

Morten Andersen
Roskilde Tekniske Skole