EventsMiralix deltog i Kundeservice og Kundeoplevelser 2019

https://i0.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix-paa-Kundeservice-og-Kundeoplevelser.jpg?fit=1128%2C750&ssl=1

Kundeservice og kundeoplevelser kan blive konkurrencemæssige fordele og hjælpe din virksomhed med at skille sig ud fra mængden, hvis du investerer i dem. Det er bare én af grundene til at netop de ting er blandt de helt store omdrejningspunkter i Miralix’ telefoniløsninger.

Vi vil gerne hjælpe flere med at få øjnene op for den værdi, der kan være i at hjælpe kunder hurtigt og effektivt, så de får et godt indtryk af din virksomhed. Derfor deltog vi, da konferencen “Kundeservice & Kundeoplevelser 2019” løb af stablen den 31. januar i København.

I den forbindelse vil vi gerne sige tak, til alle, der besøgte vores stand for at høre mere om, hvordan et Miralix kontaktcenter og omstillingsbord kan skabe værdi for deres virksomhed.

Miralix sikrer intelligent håndtering af kundekontakt og gør det nemt at give god kundeservice

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Miralix A/S er Microsoft Gold Communications Partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.