Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- så er du altid opdateret

Se hvordan Miralix' kontakcenter virker: Bestil en online demo

Gå ikke glip af invitationer til arrangementer, info om nye features og produkter, tips og tricks m.m. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få automatisk nyheder fra os direkte i din indbakke.

Når du er tilmeldt, skriver vi i gennemsnit til dig to gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at høre fra os.

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Brian Breinbjerg - Head of Sales hos Miralix

Brian, vores Head of Sales, forklarer:

Vil du gerne give god kundeservice, så er der flere forskellige faktorer, der spiller ind. I bund og grund handler det jo om, hvad du giver til kunderne; både din verbale og nonverbale kommunikation, din professionalisme, hvor længe du lader dem vente osv.

I den sammenhæng er et kontaktcenteret et super vigtigt værktøj, fordi det hjælper dig til at holde dine kunder mere end tilfredse. Kontaktcenteret skaber nemlig mulighederne for at forbedre den i forvejen gode kommunikation med dine kunder ved at håndtere din kundekontakt mere intelligent. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du netop en masse hjælp til og råd om, hvordan du kan forbedre din kundeservice både med og uden et kontaktcenter.

Om nyhedsbrevet

Vi skriver i gennemsnit til dig to gange om måneden. Men du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at høre fra os.

Ved tilmelding accepterer du vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.