Bestil en online demo

Se hvorfor hundredvis af danske virksomheder allerede bruger Miralix til at opnå bedre kundeservice

Ved at bestille en online demo kan du se, hvordan en Miralix kundeservice-løsning virker og kan skabe værdi for din virksomhed. En demo tager ca. 30 minutter og du deltager via din computer, så du hverken skal tænke på kørsel eller transporttid.

Hvad sker der, når du bestiller en online demo?

Når du har udfyldt formularen og indsendt dine kontaktoplysninger, kontakter vi dig for at aftale, hvornår din online demo skal afholdes. Vi forventer, at du hører fra os indenfor 24 timer på hverdage.

Se hvordan Miralix' kontakcenter virker: Bestil en online demo
https://i1.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Proof-of-concept-test-en-Miralix-loesning-med-kontaktcenter-og-omstillingsbord.png?resize=320%2C282&ssl=1

Bestil en online demo

Udfyld formularen for at bestille en online demo af Miralix’ kundeservice-løsning.

Tilfredse kunder

Vi hjælper allerede hundredvis af danske virksomheder med at løfte og samle deres kommunikation, så de kan yde bedre kundeservice. Et par af vores tilfredse kunder kan du se her.

Vil du gerne have kontaktoplysninger på en referencekunde i din branche, er du meget velkommen til at kontakte os.

Miralix sikrer intelligent håndtering af kundekontakt og gør det nemt at give god kundeservice

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Miralix A/S er Microsoft Gold Communications Partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.