Platforme vi understøtter:
Integrer din telefoniløsning med Miralix

Vi har udviklet vores løsning, så den kan integreres med en række populære telefoniløsninger og platforme.
På den måde kan du få det bedste ud af både din nuværende telefoniløsning og vores KontaktCenter og omstillingsbord.

Er din platform ikke på oversigten, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvorvidt vi kan udvikle den integration du mangler.

Integration til
Microsoft Teams

Miralix integration til Microsoft Teams

Få endnu mere ud af din Miralix-løsning ved at integrere den med Microsoft Teams. Udover KontaktCenter-funktionaliteten får du fildeling, videomøder, chat m.m.

Integration til
Skype for Business

https://i0.wp.com/www.miralix.dk/wp-content/uploads/Miralix_integration_til_Skype_for_Business_.jpg?fit=322%2C103&ssl=1

Få endnu mere ud af din Miralix-løsning ved at integrere den med Skype for Business. Udover KontaktCenter-funktionaliteten får du fildeling, videomøder, chat m.m.

Integration til
Cisco

Miralix integration til Cisco

Overflyt dit eksisterende kontaktcentermiljø til Miralix KontaktCenter. Du bestemmer selv hvilket tempoet og du kan genbruge både Cisco bordtelefoner og softphones.

Integration til
Alcatel-Lucent

Miralix integration til Alcatel-Lucent

Udbyg Alcatel-Lucents kommunikationsplatform med et Miralix KontaktCenter og få bl.a. statusvisning og statistik om løsningen. Du kan fortsat bruge Alcatels bordtelefoner og softphones.

Integration til
Ericsson-LG

Miralix_integration til Ericsson-LG

Integrer din kommunikationsplatform med Miralix Office Operator og gør det nemt for dine receptionister at give god service. Du kan forsat bruge både Ericsson-LG bordtelefoner og softphones.

Integration til
NEC

Miralix integration til NEC

Integrer din NEC kommunikationsplatform med Miralix og få en fuld KontaktCenter-løsning med NEC som lydmedie og som den funktionelle platform til f.eks. bordtelefoner og lokalnumre.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.