Proof of concept:
Få gratis Miralix-licenser i en måned

Prøv en Miralix-løsning

Overvejer du, om en Miralix-løsning med kontaktcenter og omstillingsbord er noget for din virksomhed? Hvis svaret er ja, har vi et godt tilbud til dig:

Bestil et proof of concept-forløb og få gratis Miralix-licenser i en måned.

Så kan du ved selvsyn se, hvordan en Miralix-løsning kan skabe værdi for både dine kunder og medarbejdere – inden du investerer i en fuld løsning. Det eneste du skal betale for, er arbejdstimer samt eventuel hardware.

Bedre bundlinje, større kundetilfredshed og større arbejdsglæde

Vi hjælper allerede hundredvis af danske virksomheder med deres kundeservice og vores erfaring viser tydeligt, at der kan være store gevinster at hente ved at implementere en Miralix-løsning. Vi har også mange glade kunder, der siger det samme. Se nogen af dem eller læs vores case historier på siden Kunder og Cases.

Men hvorfor tage deres eller vores ord for det, når du kan prøve det selv? Så kan du selv afgøre, om det er noget for dig.

Vi ved godt, det er en stor beslutning du står overfor, når du overvejer at investere i en kundeserviceløsning som vores. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at teste løsningen igennem et proof of concept-forløb.

Et proof of concept er ideelt til dig, der ikke har nok i en demo-løsning, som illustrerer hvad systemet kan, igennem en fiktiv virksomhed. Eller dig, som ikke har den store gavn af en test-version med begrænset funktionalitet.

Vores proof of concept giver f.eks. en afdeling eller en gruppe af dine medarbejdere mulighed for at teste vores løsning i din virksomheds eget setup, for kun sådan får du et realistisk billede af, hvordan løsningen virker. Du vælger selv, om vi skal hoste din løsning i skyen og stå for driften eller om du foretrækker at få den installeret on-premise og stå for driften selv.

Når løsningen er sat op, underviser vi jer i, hvordan den bruges, så du og dine medarbejdere får glæde af den fra starten.

Med én måned til at afprøve løsningen, har du god tid til at afprøve, hvor meget lettere arbejdsdagen kan blive for dine medarbejdere og hvor meget hurtigere dine kunder kan få hjælp. Alt samme noget der giver bedre bundlinje og bedre kundeoplevelser – samt potentielt flere kunder.

Klik på knappen nedenfor for at læse betingelserne for vores proof of concept-forløb.

Proof of concept: Test en Miralix-løsning med kontaktcenter og omstillingsbord

Kom i gang nu

Vil du gerne vide mere om muligheden for et proof of concept-forløb i din virksomhed? Så bestil et uforpligtende opkald fra en af vores sælgere ved at udfylde denne formular.

Vi forventer at ringe til dig indenfor et døgn i hverdagene.

Når du indsender formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Tilfredse kunder

  Vi hjælper allerede hundredvis af danske virksomheder med at løfte og samle deres kommunikation, så de kan yde bedre kundeservice. Et par af vores tilfredse kunder kan du se her.

  Vil du gerne have kontaktoplysninger på en referencekunde i din branche, er du meget velkommen til at kontakte os.

  Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

  Miralix er Microsoft Gold Communications partner

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

  Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.