Quality Assurance Engineer
til Miralix A/S

Vi søger en erfaren softwaretester, som har set og oplevet, hvor vigtig en god teststrategi er, og som har arbejdet med automatiseret test. Vi er endnu ikke så langt med vores automatisering af test, så du vil få en vigtig rolle i at få sat skub i den proces.

Sammen med vores udviklingsteam, vil du i samarbejde med vores 3 øvrige softwaretestere, blive en vigtig brik i gennemførsel af test, kvalitetssikring og dokumentation. Det er alt fra integrationstest, automatiseret test til manuel test. Det er vigtigt, at du har en teknisk forståelse og kan lide at skrive dokumentation, da opdatering af brugervejledninger også er en del af jobbet.

Vi lægger vægt på, at du som QA’er har forståelse for softwareudvikling og et solidt teknisk fundament, idet kombinationen af telefoni og software øger kompleksiteten. Du er grundig og føler et stort ansvar for det produkt, du tester.

Du trives med at sætte dig i brugeres sted, og er godt til at samarbejde med øvrige teammedlemmer, om at få opgaverne testet så tidligt som muligt. Du har et stort overblik og har nemt ved at sætte dig ind i ny forretningsviden og ved, at jo tidligere i forløbet en fejl bliver fundet, jo bedre. Hvis du er ISTQB eller CAT certificeret, vil det klart være en fordel.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, og at du har arbejdet med automatiseret test, eller har en del års erfaringer indenfor QA.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af nedenstående områder:

  • automatiseret test (Selenium/Ranorex)
  • testRail
  • test af store applikationer
  • teststrategi
  • unittest og kvalitetssikring
  • ISTQB certificering
  • CAT certificering
  • agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)
  • testteknikker (produkt risikoanalyse, ækvivalensklasser, datakombinationsmuligheder mv.
  • faglig viden omkring kontaktcenterløsning eller omstillingsborde.

En del af holdet

Selvom Miralix efterhånden har mere end 25 år på bagen, så er vi stadig lidt af en start-up.

Vi har enormt højt til loftet, mange spændende projekter i gang, og et virkelig højt energiniveau i hverdagen. Vores kultur er præget af en virksomhed med succes, og vi har et stort fokus på at skabe den gode arbejdsdag for alle vores medarbejdere.

Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, og som medarbejder får man hurtigt stor medbestemmelse og en oplevelse af at være i beslutninger.

Markedet for intelligente kunde- og brugeroplevelser vokser, og hos Miralix A/S er der fart på udviklingen af de løsninger, som kunderne efterspørger nu og i fremtiden. Vores kunder er fordelt på virksomheder med 100 + brugere, og en lang række offentlige institutioner.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Products & Development, Charlotte Heilmann på telefon 22324861.

Send ansøgningen til ch@miralix.com. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at få den sendt afsted allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

P.S. Miralix ligger kun få minutters kørsel fra afkørsel 58 på E45.

Vi har en virkelig god frokostordning, en sund portion kage og festlige fællesarrangementer.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix - intelligent håndtering af kundekontakt

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Tlf: +45 76 41 09 00
Email: info@miralix.com

Ring til helpdesk

Email helpdesk: hd@miralix.com

Åbningstider

Mandag-torsdag: Kl. 08.00-16.00
Fredag: Kl. 08.00-15.00.

> Gå til support-siden

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.