Quality Assurance Engineer
til Miralix A/S

QA Engineer, som elsker at finde fejl tidligt

Brænder du for god kvalitet, og er du god til at snakke med udviklere i dit team, om hvad og hvordan der skal testes, så er det måske dig vi søger i Miralix.

Vi søger en erfaren QA Engnieer, som har set og oplevet, hvor vigtig en god teststrategi er, og som har arbejdet med automatiseret test. Vi er ikke så langt med vores automatisering af test, så du vil kunne få en vigtig rolle i at få sat skub i den proces.

Sammen med dit team, som består af tre til fem udviklere, en UI/UX’er, en Product Manager og så selvfølgelig dig, vil du blive en vigtig brik i gennemførsel af test og kvalitetssikring. Det er alt fra unit test, integrationstest, automatiseret test til manuel test. Det er vigtigt, at du har en teknisk forståelse, at du har arbejdet i et team og ved at kvalitet er en team effort. Vores produkter er web, app og Windows-applikationer.

Vi lægger vægt på, at du som QA’er både har forståelse for softwareudvikling og et solidt teknisk fundament, idet kombinationen af telefoni og software øger kompleksiteten en smule. Men fortvivl ikke; vi har meget erfarne folk, der kan hjælpe dig i gang. Du er grundig og føler et stort ejerskab for det produkt, du tester.

Du trives med at sætte dig i brugeres sted, og er godt til at samarbejde med øvrige teammedlemmer om at få opgaverne testet så tidligt som muligt (shift left).

Du er god til at danne dig et overblik, har nemt ved at sætte dig ind i ny forretningsviden og ved, at jo tidligere i forløbet en fejl bliver fundet, jo bedre.

Vi håber, du vil bidrage med din erfaring fra andre organisationer omkring gode testprocedurer, og at du vil hjælpe os med at blive endnu bedre til at kvalitetssikre vores produkter.

Kvalifikationer

Vi ønsker os en kollega, der har en relevant uddannelse, en del års erfaring indenfor QA og som evt. har arbejdet med automatiseret test.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af nedenstående områder:

 • Test af store applikationer
 • Testteknikker (produkt risikoanalyse, ækvivalensklasser, datakombinationsmuligheder mv.)
 • Teststrategi
 • Unittest og kvalitetssikring
 • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)
 • TestRail
 • Jira
 • ISTQB certificering
 • CAT certificering
 • Automatiseret test (Selenium/Renorex/Katalon)
 • Faglig viden omkring kontaktcenterløsning eller omstillingsborde

En del af holdet

Selvom Miralix efterhånden har mere end 25 år på bagen, fastholder vi en startup kultur, hvor vi hurtigt træffer beslutninger og lærer af vores fejl. Vi er en rummelig virksomhed, hvor der er plads til alle.

Vi har en overfyldt ordrebog, så der er rigeligt at give sig til. Vi har fart over feltet og har det sjovt imens. Vores kultur er præget af en virksomhed med succes, skabt via samarbejde og med vilje til at nå vores mål. Vi har et stort fokus på at skabe den gode arbejdsdag for alle vores medarbejdere. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Som medarbejder får du hurtigt stor medbestemmelse og vi lærer gerne af andre.

Udviklingsafdelingen består i dag af ni udviklere, en DevOps, tre QA, en Product Manager og én, der skriver dokumentation.

Markedet for intelligente kunde- og brugeroplevelser indenfor telefonisystemer vokser, og hos Miralix A/S er der fart på udviklingen af de løsninger, som kunderne efterspørger nu og i fremtiden. Vores kunder er fordelt på virksomheder med 100 + brugere, og en lang række offentlige institutioner. Vi har en tæt dialog med vores kunder i dagligdagen, når vi udvikler software og via årlige kundearrangementer.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Products & Development, Charlotte Heilmann på telefon 22324861.

Send ansøgningen til ch@miralix.com. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at få den sendt afsted allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

P.S.

Miralix ligger kun få minutters kørsel fra afkørsel 58 på E45.

Vi er et moderne hus med fokus på CI (continuous improvement), og vi har det godt med hinanden socialt. Selvfølgelig har vi en virkelig god frokostordning, får en sund portion kage og har rigeligt med festlige fællesarrangementer.

Vi vægter sundhed højt, hvorfor du vil møde gå-bånd og motionscykler som kontorstole her i huset. Vi har derudover nem og billig adgang til fitness. Vi er meget miljøbevidste, hvorfor vi er certificeret efter ISO14001 :2005 standarden og når vores kode er med til at nedbringe forbruget på strøm eller hardware, bliver det tagget med GreenFootPrint.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.