SIP-telefon:
Få en bordtelefon med IP-telefoni

En SIP-telefon er en bordtelefon, som gør det muligt at foretage opkald via Voice over IP-teknologi, baseret på SIP-protokollen.

Selve SIP-telefonen virker som du er vant til fra traditionelle telefoner. Forskellen ligger i at du ikke behøver traditionelle telefonlinjer, men kan bruge den netværksforbindelse din arbejdsplads allerede har – ligesom hvis du havde brugt en softphone via din computer.

Du kan både tilkoble SIP-telefoner til ‘rene’ Miralix KontaktCenter-løsninger, og til Miralix-løsninger, der er integreret med f.eks. Microsoft Teams eller Skype for Business – f.eks. hvis du foretrækker at have nogle få faste genvejstaster til hurtig viderestilling – når du har en Miralix VoIP Endpoint-licens.

Vi har testet vores KontaktCenter-løsning med en lang række forskellige AudioCodes SIP-telefoner, som du også kan købe hos os. Kontakt os for at høre mere om hvilke muligheder der er for SIP-telefoner til netop din løsning.

https://www.miralix.dk/wp-content/uploads/AudioCodes-IP445-SIP-telefon.png

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.