SIP-telefon:
Få en bordtelefon med IP-telefoni

En SIP-telefon er en bordtelefon, som gør det muligt at foretage opkald via Voice over IP-teknologi, baseret på SIP-protokollen.

Selve SIP-telefonen virker som du er vandt til fra traditionelle telefoner. Forskellen ligger i at du ikke behøver traditionelle telefonlinjer, men kan bruge den netværksforbindelse din arbejdsplads allerede har – ligesom hvis du havde brugt en softphone via din computer.

Du kan tilkoble SIP-telefoner til alle Miralix’ KontaktCenter-løsninger, Skype for Business og Microsoft Teams – f.eks. hvis du foretrækker at have nogle få faste genvejstaster til hurtig viderestilling – når du har en Miralix VoIP Endpoint-licens.

Vi har testet vores KontaktCenter-løsning med en lang række forskellige Poly (tidligere Polycom) SIP-telefoner, som du også kan købe hos os. Kontakt os for at høre mere om hvilke muligheder der er for SIP-telefoner til netop din løsning.

Polycom VVX 450 professionel SIP-telefon - forhandles af Miralix

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.