SIP-telefon:
Få en bordtelefon med IP-telefoni

En SIP-telefon er en bordtelefon, som gør det muligt at foretage opkald via Voice over IP-teknologi, baseret på SIP-protokollen.

Selve SIP-telefonen virker som du er vandt til fra traditionelle telefoner. Forskellen ligger i at du ikke behøver traditionelle telefonlinjer, men kan bruge den netværksforbindelse din arbejdsplads allerede har – ligesom hvis du havde brugt en softphone via din computer.

Du kan tilkoble SIP-telefoner til alle Miralix’ KontaktCenter-løsninger, Skype for Business og Microsoft Teams – f.eks. hvis du foretrækker at have nogle få faste genvejstaster til hurtig viderestilling.

Vi har testet vores KontaktCenter-løsning med en lang række forskellige Poly (tidligere Polycom) SIP-telefoner, som du også kan købe hos os. Kontakt os for at høre mere om hvilke muligheder der er for SIP-telefoner til netop din løsning.

Polycom VVX 450 professionel SIP-telefon - forhandles af Miralix

Vil du vide mere?
Så bestil et opkald her

Udfyld kontaktformularen for at bestille et opkald og få en uforpligtende snak om hvordan vores produkter kan skabe værdi i din virksomhed.

Vi forventer at ringe til dig indenfor et døgn i hverdagene.

Du kan også prøve en Miralix-løsning og få gratis licenser i en måned.

Læs om vores proof of concept-forløb her

Miralix sikrer intelligent håndtering af kundekontakt og gør det nemt at give god kundeservice

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Miralix A/S er Microsoft Gold Communications Partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.