Miralix SMS Gateway:
Videregiv vigtig info til kollegaer via sms

Miralix SMS Gateway er en ekstra funktion du kan tilkøbe til dit Miralix KontaktCenter, så det bliver muligt at sende sms’er til dine kollegaer via Miralix’ Kontaktcenter-klient eller omstillingsbord.

Dermed kan I nemt og hurtigt skrive sms-beskeder til hinanden, hvis der er opkald, der skal følges op på eller vigtig information, der skal videregives fra én, der har ringet ind.

Med Miralix SMS Gateway kan I altså give god kundeservice og tage imod beskeder til kollegaer, der ikke er tilgængelige – uden at bruge papirlapper, der kan blive væk og som det tager tid at aflevere.

Miralix SMS Gateway kan bruges af alle medarbejdere, der har enten en Miralix Desktop Agent-licens, en Miralix Desktop Agent Lite-licens, en Miralix Desktop-licens eller en Miralix Office Operator-licens.

Funktionen kan bruges med Miralix release 5.4 og nyere.

Fordele ved Miralix SMS Gateway:

  • Du kan give god kundeservice ved at tage imod beskeder til kollegaer og få glade kunder med få sekunders indsats.
  • Du kan selv beslutte, hvad der skal stå som afsender. Dermed kan du f.eks. bruge virksomhedens navn, i stedet for et tilfældigt telefonnummer, som det ville være tilfældet med et simkort.
  • Du kan oprette forskellige sms-skabeloner med de mest almindelige informationer, så du kun skal indsætte kontaktoplysninger. På den måde minimerer du tidsforbruget endnu mere.
  • Du får en hosted løsning, der hverken kræver simkort, modem eller en fysisk installation hos dig.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.