Support 24/7

Hos Miralix står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvornår du har brug for det. Vores helpdesk sidder klar til at give dig support inden for de følgende åbningstider:

Mandag-torsdag: Kl. 08.00-16.00
Fredag: Kl. 08.00-15.00.

Har du brug for hjælp om aftenen, i weekenden eller på helligdage, er du velkommen til at benytte dig af vores vagtordning, der dækker alle andre end de ovenstående tidspunkter.

Bemærk: Hvis vi skal hjælpe med at konfigurere, fejlrette og opdatere din løsning, har vi brug for fjernadgang. Læs vores retningslinjer for fjernadgang her.

Kontakt vores helpdesk

Telefonnummer: + 45 76 41 09 79

Email: hd@miralix.com

Driftstatus

Status: OK.

Der er ingen driftinformation vedr. Miralix Online og Miralix View.

Aktuel version: 6.0

Ved at opgradere til version 6.0 får du flere muligheder samt bedre lyd, performance og brugervenlighed. Vi vil særligt gerne fremhæve:

  1. Mobil appen Miralix Go, som er et tilkøb, der gør det muligt at tage dit KontaktCenter med i lommen.
  2. Miralix Task-to-Chat, som er et tilkøb til Miralix Desktop-klienten, der gør det muligt at oprette og tildele opgaver fra f.eks. dit CRM-system til agenter, via chat.
  3. Status i Microsoft Teams, så du nemt kan se , om dine kollegaer er tilgængelige eller optagede, inden du omstiller opkald eller videresender opgaver til dem.
  4. Nye produktnavne og nye programlogoer. Navneændringen er gennemført for at sikre, at vores produkter er nemme at forstå for alle, som arbejder med dem – uanset hvor i verden de arbejder. Navneændringen har affødt et behov for nye logoer, som er blevet ensrettet og nu alle tager udgangspunkt i X’et fra vores firmalogo.

TeamViewer

For at løse en udfordring hurtigt muligt, kan det nogle gange være nødvendigt for vores specialister at se, hvordan jeres system ser ud fra en brugers skærm. Til det formål bruger vi TeamViewer.

Klik på TeamViewer-logoet for at downloade programmet og give vores supportere tilladelse til at tilgå din computer:

Få fjernsupport af Miralix' HelpDesk via Teamviewer

Kom hurtigt tilbage til normalen

Det er altid til at vide, hvornår en udfordring opstår. Derfor står vores professionelle HelpDesk klar til at hjælpe dig døgnet rundt hver eneste af årets 365 dage.

Sådan er support-processen hos Miralix:
Når du som kunde kontakter os, identificerer vi dig i vores CRM-system. Via vores historik kan vi hurtigt slå fast, om der er tale om en ny udfordring eller en, vi har stødt på tidligere.

Så snart vi har identificeret og kategoriseret hvad det drejer sig om, finder vi den helt rigtige problemløser til dig. Så vidt muligt sikrer vi, at det er samme person, der hjælper dig fra gang til gang. På den måde kan du få genoprettet jeres service så hurtigt som muligt.

Når der er skabt overblik og vi har vurderet, hvor meget udfordringen haster og hvilke konsekvenser den kan have for din forretning, sætter vi hjælpen i gang.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miralix er AudioCodes Registered Partner. Kontakt os for mere information.