Teknisk kundedag
d. 01. og 03. november

Til november inviterer vi igen indenfor til en teknisk kundedag, der er specielt tilrettelagt til IT-chefer, IT-administratorer, IT-supportere og lign., der til dagligt arbejder med den tekniske side af Miralix-løsningen.

Program

Deltager du, kan du se frem til følgende indhold:

 • 09.30 – 10.00: Kaffe og rundstykker (valgfri)
 • 10.00 – 10.30: Officiel start og velkomst
 • 10.30 – 12.30: Opfølgning på udviklingsønsker fra sidst:
  • Workshop: Visualisering af kaldsflow (web)
  • Workshop: Dashboard til monitorering i Miralix Supervisor (web)
 • 12.30 – 13.30: Frokost og networking.
 • 13.30 – 13.45: Miralix View
 • 13.45 – 14.15: Roadmap
 • 14.15 – 14.45: Kaffe og kage
 • 14.45 – 15.45: Ønsker til udviklingen
 • 15.45: Det officielle program slutter
 • 15.45-16.15: Netværk og dialog på tværs (valgfri)

Tid og sted

Den 1. november holdes den tekniske kundedag hos Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, 1472 København. Kommer du i bil, anbefaler vi, at du holder i Blox parkeringshus, Vester Voldgade 129, 1552 København, som ligger ca. 230 meter væk.

Den 3. november hos kundedagen hos Nobia Danmark, Agerøvej 31, 8381 Tilst.

Tilmelding

Det er gratis at deltage og du tilmelder dig via kontaktformularen nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Din tilmelding er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse via mail.

Når du indsender formularen, accepterer du vores privatlivspolitik samt at modtage mails vedrørende vores tekniske kundedag.

  Hvilken dag vil du tilmeldes?

  Evt. kosthensyn:

  Flere gode grunde til at deltage

  Gratis gave: 1 Miralix Go-licens inkl. softphone

  Vi sætter stor pris på at du tager en dag ud af kalenderen for at være med til vores tekniske kundedag. Som tak får du som deltager 1 gratis Miralix Go-licens inkl. softphone, så du ved selvsyn kan opleve, hvordan vores KontaktCenter app kan skabe værdi i dagligdagen for dig og dine kollegaer.

  Licensen er din lige så længe din arbejdsplads har en Miralix-løsning.

  Kom og se de nyeste headsets

  Tager du med til vores tekniske kundedag, har du også mulighed for at se det nyeste nye indenfor headsets. Vi har nemlig inviteret Poly, EPOS og Jabra med og i frokostpausen vil de vise deres nye modeller frem. Så kig forbi foyeren og få stillet din nysgerrighed.

  Måske du endda er heldig at vinde noget fra én af dem, hvis du stiller dagens bedste spørgsmål under de officielle indlæg?

  Forkæl dine smagsløg i vores food truck

  Vi har bestilt en food truck, der står klar til at forkæle dine smagsløg. Det er hurtigt, lækkert og så kan du selv sammensætte maden med de ting, du bedst kan lide.

  Vi vil gerne sikre, at du både kan få stillet sulten, netværke og nå forbi udstillerne i foyeren, hvis du har lyst. Derfor har vi gjort frokostpausen lidt længere end på tidligere kundedage.

  Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

  Miralix er Microsoft Gold Communications partner
  Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
  Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.