Miralix View:
Træf beslutninger på et oplyst grundlag

Miralix View er et statistik-modul, som giver dig adgang til en lang række statistiske data fra Miralix’ KontaktCenter-løsning og præsenterer dem på en grafisk overskuelig måde, så du nemt får overblik over jeres kaldsflow og performance.

I Miralix View kan du f.eks. se det totale antal opkald, antal tabte opkald, den gennemsnitlige kø-tid, antallet af omstillinger og medarbejder performance.

Du får adgang til en række foruddefinerede dashboards og rapporter, så du nemt kan trække de data ud, der oftest anvendes. Du kan også vælge selv at skræddersy rapporterne, så de indeholder præcis den information, der er relevant for dig eller din afdeling.

Rapporterne kan enten trækkes ved behov eller automatisk sendes ud til udvalgte personer via mail på faste tidspunkter. F.eks. kan afdelingslederen i kundeservice hver mandag morgen modtage en rapport med sidste uges performance.

Miralix View har en drill down-funktion, som gør det muligt at gå fra et situationsoverblik og dybt ned i detaljen.

Det gør det muligt at få en detaljeret årsagsforklaring på en problemstilling – f.eks. kan rapporterne identificere antallet af tabte opkald, hvornår og hvorfor er der kø-belastninger samt hvor lange ventetider kunderne oplever etc.

Det giver dig det bedste grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med udarbejdelse af vagtplaner, bemanding m.m.

Med Miralix View kan du også tilvælge muligheden for at eksportere jeres KontaktCenter-data til et andet program, f.eks. Power BI. På den måde kan du bearbejde jeres data sammen med anden data fra virksomheden.

Se mere information om View og de muligheder modulet giver i produktarket nedenfor:

Miralix View giver dig adgang til statistiske data om dit KontaktCenter så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag

Vælg Miralix View og nyd følgende fordele:

Se performance

Få en grafisk præsentation af, hvordan virksomheden klarer sig.

Find vigtige detaljer

– og gå i dybden med dem.

Få rapporter tilsendt automatisk

Angiv selv, hvem der skal have hvilke rapporter og hvornår.

Nå jeres mål

Du og dine medarbejdere kan tilpasse jeres indsats og ressourcer efter at nå virksomhedens mål, når I kan se, hvordan I klarer jer.

Byg jeres egne rapporter

– eller brug en af standardrapporterne.

Tilgå View fra enhver browser

View kræver ingen installation og opdatering.

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix - intelligent håndtering af kundekontakt

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Tlf: +45 76 41 09 00
Email: info@miralix.com

Ring til helpdesk

Email helpdesk: hd@miralix.com

Åbningstider

Mandag-torsdag: Kl. 08.00-16.00
Fredag: Kl. 08.00-15.00.

> Gå til support-siden

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.