Miralix View:
Træf beslutninger på et oplyst grundlag

Miralix View: Få statistik og indsiger du kan handle på

Miralix View er et statistikmodul, som giver dig adgang til statistiske data om alle hændelser i din KontaktCenter-løsning og præsenterer dem på en grafisk overskuelig og lettilgængelig måde.

Med modulet får du unik indsigt i og overblik over din arbejdsplads’ kaldsflow og performance, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Dataene kan blandt meget andet bruges i forbindelse med kvalitetssikring og optimering af jeres service, vagtplanlægning og afrapportering.

Med Miralix View får du adgang til en række standardrapporter, der er skabt efter grundig analyse af og indsigt fra 1000 forskellige kunderapporter, og de indeholder de KPI’er, der efterspørges på tværs af brancher og kundegrupper.

Rapporterne er dynamiske og kan tilpasses, f.eks. med filtre og i forhold til tidsinterval. Dermed kan du gå fra et situationsoverblik, der viser tendenser over tid, til at zoome helt ind og få en detaljeret årsagsforklaring på en problemstilling.

F.eks. kan du identificere antallet af tabte opkald, hvornår og hvorfor der er kø-belastninger samt hvor lange ventetider kunderne oplever etc.

Miralix View er markedets nok mest avancerede værktøj til statistik og analyse af dit KontaktCenter. Det er et uundværligt værktøj for dig, der hellere vil have et faktuelt billede af den service, din arbejdsplads leverer, end at basere jeres service på mavefornemmelser.

Der kan nemlig være et stort spænd mellem dét, I tror om jeres service, og dét dataene viser. Derfor får mange af de arbejdspladser, der beslutter at bruge Miralix View, en aha-oplevelse, når de begynder at arbejde med statistikmodulets indsigter.

Med Miralix View kan du styre hvilke medarbejdere, der har adgang til platformen, hvad de kan se statistik for og om de skal have administratorrettigheder. Du kan også også tilvælge muligheden for at eksportere jeres KontaktCenter-data til et andet program og f.eks. bearbejde dem sammen med anden data fra din arbejdsplads.

Se mere information om Miralix View og de muligheder modulet giver i produktarket nedenfor:

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.