Miralix VoIP Endpoint:
Foretag opkald via en netværksforbindelse

Miralix VoIP Endpoint er en licens, der gør det muligt at foretage opkald via en netværktforbindelse, i stedet for traditionelle telefonlinjer. Opkaldene laves ved hjælp Voice over IP-teknologi, baseret på SIP-protokollen.

Du kan bruge Miralix VoIP Endpoint på tre forskellige måder:

1: Brug den til at aktivere opkald i Miralix Desktop-klienten på din computer, så du kan bruge den som en softphone. Klienten kan indeholder også en telefonbog over interne og eksterne kontakter og kontaktgrupper og giver mulighed for voicemail. Klienten kan ligeledes bruges til at håndtere kø-opkald, hvis du har en Miralix Desktop Agent-licens eller en Miralix Desktop Agent Lite-licens.

2: Brug den til at aktivere opkald i vores PC omstillingsbord, Miralix Office Operator. Her kan du nemt få overblik over dine kollegaers tilgængelighed og omstille opkald, tage imod besked m.m.

3: Brug den til at aktivere opkald på en SIP-telefon, hvis du foretrækker at håndtere dine opkald på en fysisk telefon, frem for på computeren.

Miralix softphone

Klar til at se, hvordan Miralix-løsningen virker?

Miralix - intelligent håndtering af kundekontakt

Snedkervej 5
DK-8722 Hedensted
CVR nr.: 26231345

Tlf: +45 76 41 09 00
Email: info@miralix.com

Ring til helpdesk
Åbningstider

Mandag-torsdag: Kl. 08.00-16.00
Fredag: Kl. 08.00-15.00.

> Gå til support-siden

Miralix er Microsoft Gold Communications partner
Miralix er Eliteleverandor til det offentlige 2021
Miralix er certificeret af DNV efter ISO 14001 standarden

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.